Maandmenu’s

  • Ceviche van zeebaars met venkelsalade en uit-sinaasappelgelei
  • Westlandse tomatensoep
  • Proeverij van onvergetelijke groenten
  • Gember-rabarber sorbet met kletskop
  • Lamsbout met rozemarijn, honing, Opperdoezer Ronde salade en gegrilde asperges
  • Zomertorentje met sinaasappel-roomijs

19_06_juni

  • Pasteitje met garnalen-knoflook ragout
  • Aspergesoep met shii-take
  • Tarbot, gepocheerd in kardemommelk met Hollandaisesaus
  • Asperge sorbet
  • Runderhaas met aardappel-wafel en eendenlever
  • Asperge panna cotta, framboos, rabarber en witte chocolade

19_05_Mei

  • Taartje van zalm, krab en Hollandse garnalen
  • Witlofsoep met een terrine van witvispâte
  • Forel met een mousselinesaus
  • Mandarijn sorbet
  • Lamsrugfilet met Hollandse asperges en aardappelgalettes
  • “Snikkers” bar & mokka ijs quenelle

19_04_April

  • Ei, gerookte paling, asperges en groene mosterd
  • Knolseldersoep met gekarameliseerde appel
  • Duo van makreel, baby spinazie en paprika
  • Sorbet van rabarber en citroen
  • Kip, gamba en meerdere bereidingen van zoete aardappel
  • Dessert van chocolade, kokos, kerriegelei en kokos-roomijs

19_03_Maart

  • Karamel van grove mosterd en geitenkaas custard
  • Krokante ravioli van krab en appel
  • Maïs-crêpes met gerookte gans
  • Chevon bout (geitenlamsbout) met dragon-broodjes
  • Kaasplankje van geitenkaasjes
  •  Chocolade-dadel/hazelnoottaartje met vanilleijs

19_02_Februari