Maandmenu’s

  • Tartaar van rund met oester
  • Heldere ossenstaartsoep met Madeira
  • Kippenleverparfait en Gorgonzola ravioli
  • Aardbeiensorbet met Hoegaarden Witbier en bloedsinaasappelsaus
  • Kalfswang met langoustine
  • Amandelkrokantje met rood fruit en crème Chiboust

Jul_07_18

  • Eendenlever met maanzaad ‘en magret’
  • Lamsbouillon met mosterdroom
  • Aspreges ‘op Orly wijze’ met choronsaus
  • “Bloem van de eilanden” sorbet
  • Lamshaasje in filodeeg met verse munt en Noilly Prat/muntsaus
  • Cognac-rolletjes met koffie-likeur-créme en mokka-ijs

Jun_06_18

  • Gebraiseerde eendenborst op een chutney van asperges
  • Paddenstoelensoep met shiitake en omeletreepjes
  • Gepocheerde tarbot met asperges, knolselder en morieltjes
  • Aardbeien spoom
  • Kalfsentrecote met truffeljus, groenten en aardappelpoffertjes
  • Kort gemarineerde aardbeien met een crème en dikke laurierroom

Mei_05_18

  • Toscaanse muffin met versie tomaten coulis
  • Bouillabaisse
  • Tartaar van rode biet met coquilles Saint-Jacques
  • Watermeloen-munt sorbet
  • Kalfsrolletje met Parmezaanse kaas in getomateerde saus
  • Torta Putana of Broodpudding met rozijnen, sinaasappel en vanillesaus

Mrt_03_18