Maandmenu’s

  • Crème brûlée van eendenlever
  • Bisque van garnalen en een loempia met rode poon/garnalen vulling
  • Gebakken grietfilet met serranoham
  • Armagnac sorbet
  • Chateaubriand met sjalot en rode port
  • ‘Irish coffee’ fantasie

Feb_02_18

  • Gebakken Sint Jacobsmossel met ketjapsaus
  • Peer-pastinaaksoep met lamszwezerik en serranoham
  • Sous-vide gegaarde zalm met zoethoutsaus en zeekraal
  • Hertensukade met schorseneer
  • Tarte Tatin van peer, knolselderij-ijs en kletskop met foelie

Jan_01_18

  • 3 verschillend gevulde soesjes
  • Zalm met erwten créme, sinaasappel en zalmkaviaar
  • Taartje van hertenvlees met eendenlever
  • Mediterrane sorbet met Amarena-kers
  • Struisvogel-medaillon met gesmoorde rode kool
  • Chocoladekoffie met walnoten

17-12_December

  • Kwarteleitje met champignons
  • Avocadococktail met rivierkreeftjes
  • Makreelmousse in citroensaus
  • Cantharellensoep
  • Gebraden hertenrug medaillon met vanille/chocoladesaus
  • Citroen tiramisu

17-11_November

  • Makreelkoekje met Westmalle Trappist Tripel
  • Aardappel/preisoep met Amberbier van Palm
  • Pasteitje van hertenvlees met Grand Cru Rodenbach
  • Sorbet met Lindemans Framboise
  • Wildzwijn medaillon met St. Bernardus Abt 12
  • Flensjes en dadel met Brand Porter

17-10_Oktober