Maandmenu’s

  • Scheermessen met garnalen
  • Zilte aardappelsoep met lamsoor en bieslook
  • Krokant buikspek, gamba’s, pastinaak, beukenwammetjese en hazelnoot
  • Cranberry-port sorbet
  • Filet van haas met knolselderij
  • Notencake met witte chocolade mousse en boerenjongens

Okt_10_2018

  • Honinglangoustine, krabsalade en lagngoustinesoepje
  • Pompoensoep
  • Gestoomde kabeljauwfilet met tomatencompote en basilicum
  • Passievrucht sorbet
  • Wild zwijnhaas met Elzasser zuurkooltompouce en pastinaakmousseline
  • Appeltaart met pecannoten, appel-roomijs en appel-karamelsaus

Sept_09_18

  • Tartaar van rund met oester
  • Heldere ossenstaartsoep met Madeira
  • Kippenleverparfait en Gorgonzola ravioli
  • Aardbeiensorbet met Hoegaarden Witbier en bloedsinaasappelsaus
  • Kalfswang met langoustine
  • Amandelkrokantje met rood fruit en crème Chiboust

Jul_07_18

  • Eendenlever met maanzaad ‘en magret’
  • Lamsbouillon met mosterdroom
  • Aspreges ‘op Orly wijze’ met choronsaus
  • “Bloem van de eilanden” sorbet
  • Lamshaasje in filodeeg met verse munt en Noilly Prat/muntsaus
  • Cognac-rolletjes met koffie-likeur-créme en mokka-ijs

Jun_06_18

  • Gebraiseerde eendenborst op een chutney van asperges
  • Paddenstoelensoep met shiitake en omeletreepjes
  • Gepocheerde tarbot met asperges, knolselder en morieltjes
  • Aardbeien spoom
  • Kalfsentrecote met truffeljus, groenten en aardappelpoffertjes
  • Kort gemarineerde aardbeien met een crème en dikke laurierroom

Mei_05_18