Maandmenu’s

  • Toscaanse muffin met versie tomaten coulis
  • Bouillabaisse
  • Tartaar van rode biet met coquilles Saint-Jacques
  • Watermeloen-munt sorbet
  • Kalfsrolletje met Parmezaanse kaas in getomateerde saus
  • Torta Putana of Broodpudding met rozijnen, sinaasappel en vanillesaus

Mrt_03_18

  • Crème brûlée van eendenlever
  • Bisque van garnalen en een loempia met rode poon/garnalen vulling
  • Gebakken grietfilet met serranoham
  • Armagnac sorbet
  • Chateaubriand met sjalot en rode port
  • ‘Irish coffee’ fantasie

Feb_02_18

  • Gebakken Sint Jacobsmossel met ketjapsaus
  • Peer-pastinaaksoep met lamszwezerik en serranoham
  • Sous-vide gegaarde zalm met zoethoutsaus en zeekraal
  • Hertensukade met schorseneer
  • Tarte Tatin van peer, knolselderij-ijs en kletskop met foelie

Jan_01_18

  • 3 verschillend gevulde soesjes
  • Zalm met erwten créme, sinaasappel en zalmkaviaar
  • Taartje van hertenvlees met eendenlever
  • Mediterrane sorbet met Amarena-kers
  • Struisvogel-medaillon met gesmoorde rode kool
  • Chocoladekoffie met walnoten

17-12_December