Maandmenu’s

  • Truffeltartaar van ‘dry aged’ tournedos
  • Doperwtensoep met geitenkaas croutons
  • Gemarineerde kabeljauw met haricots verts, druiven en hazelnoot
  • Bramensorbet
  • Rouleau van parelhoender
  • Popcorn-ijs met gekarameliseerde popcorn en zwart peper

19_01_Januari

  • Tartaar van tarbot, luchtige kruidenmayonaise, avocado en komkommer
  • Fluweelzachte courgettesoep
  • Kwartel met boschampignons, tagliatelle en truffel
  • Ananassorbet met munt
  • Fazant met witlof-stamppotje, kroketje van risotto met truffel
  • Warm chocoladetaartje met stoofpeertje

Dec_12_18

  • Carpaccio van coquilles met passievrucht
  • Gebakken zeebaars met kerrie, komijn en gekonfijte paprika
  • Bouillabaisse CCN
  • Zeewolf “Wellington”
  • Proeverij van wilde gans
  • Luchtige speculaasmousse met knapperige kruidkoek

Nov_11_18

  • Scheermessen met garnalen
  • Zilte aardappelsoep met lamsoor en bieslook
  • Krokant buikspek, gamba‚Äôs, pastinaak, beukenwammetjese en hazelnoot
  • Cranberry-port sorbet
  • Filet van haas met knolselderij
  • Notencake met witte chocolade mousse en boerenjongens

Okt_10_2018

  • Honinglangoustine, krabsalade en lagngoustinesoepje
  • Pompoensoep
  • Gestoomde kabeljauwfilet met tomatencompote en basilicum
  • Passievrucht sorbet
  • Wild zwijnhaas met Elzasser zuurkooltompouce en pastinaakmousseline
  • Appeltaart met pecannoten, appel-roomijs en appel-karamelsaus

Sept_09_18