Maandmenu’s

  • Taartje van zalm, krab en Hollandse garnalen
  • Witlofsoep met een terrine van witvispâte
  • Forel met een mousselinesaus
  • Mandarijn sorbet
  • Lamsrugfilet met Hollandse asperges en aardappelgalettes
  • “Snikkers” bar & mokka ijs quenelle

19_04_April

  • Ei, gerookte paling, asperges en groene mosterd
  • Knolseldersoep met gekarameliseerde appel
  • Duo van makreel, baby spinazie en paprika
  • Sorbet van rabarber en citroen
  • Kip, gamba en meerdere bereidingen van zoete aardappel
  • Dessert van chocolade, kokos, kerriegelei en kokos-roomijs

19_03_Maart

  • Karamel van grove mosterd en geitenkaas custard
  • Krokante ravioli van krab en appel
  • Maïs-crêpes met gerookte gans
  • Chevon bout (geitenlamsbout) met dragon-broodjes
  • Kaasplankje van geitenkaasjes
  •  Chocolade-dadel/hazelnoottaartje met vanilleijs

19_02_Februari

  • Truffeltartaar van ‘dry aged’ tournedos
  • Doperwtensoep met geitenkaas croutons
  • Gemarineerde kabeljauw met haricots verts, druiven en hazelnoot
  • Bramensorbet
  • Rouleau van parelhoender
  • Popcorn-ijs met gekarameliseerde popcorn en zwart peper

19_01_Januari

  • Tartaar van tarbot, luchtige kruidenmayonaise, avocado en komkommer
  • Fluweelzachte courgettesoep
  • Kwartel met boschampignons, tagliatelle en truffel
  • Ananassorbet met munt
  • Fazant met witlof-stamppotje, kroketje van risotto met truffel
  • Warm chocoladetaartje met stoofpeertje

Dec_12_18