CCN Nederland kookwedstrijd -> Doe je mee?

 

Met trots kondigt Cuisine Culinaire Nederland aan dat zij in 2018 voor de zevende keer de ‘Landelijke Kookwedstrijd om de CCN-Bokaal’ organiseert. Dit keer doen we dat in het voorjaar.

De voorrondes van de wedstrijd worden gehouden op 17 maart 2018 , op 21 april 2018 zijn de halve finales en de finale zal op 2 juni 2018 plaatsvinden in het Miele Experience Center in Vianen.

Wij nodigen jou, als lid van CCN West-Brabant uit om deel te nemen aan deze kookwedstrijd.

Informatie over de opzet van de kookwedstrijd, reglementen, instructies en verdere gegevens vind je hier: WEDSTRIJDINFO

Wij zouden het leuk vinden om één of meer teams (maximaal drie) uit West-Brabant in te mogen schrijven.

Teams kunnen zich nu al aanmelden; op 11 december 2017 willen we alle inschrijvingen graag binnen hebben. Teams kunnen zich per mail melden bij André Vogel, lid van de wedstrijdcommissie: a.c.vogel@kpnmail.nl De voorwaarden voor deelname vind je op eerdergenoemde pagina met wedstrijdinfo.

De wedstrijdleiding is in handen van Hans van den Hoek (Den Haag  / voorzitter), Anneke Smits (Nijmegen),  André Vogel (Barendrecht) en Jan Boeren (Purmerend / uitsluitend juryaangelegenheden).

Wij vertrouwen op een groot aantal deelnemende teams en zijn er van overtuigd dat deze zevende editie van onze landelijke wedstrijd een spectaculair CCN-evenement zal worden met prachtige wedstrijden en een smaakvolle finale!