GROHE Red® aanbieding

Grohe

 

Geachte Confrères,

Een gewaardeerde Confrère van onze Cuisine heeft het mogelijk gemaakt dat wij, CCN West Brabant, in het bezit zijn gekomen van een Grohe Red waterkraan.

Deze koud en warme kraan heeft ook de mogelijkheid om gelijk heet water te leveren zonder dat je hoeft te wachten en is daarbij voorzien van een gecertificeerde kinderbeveiliging.

Risico’s worden vermeden door de trek – draai bedieningsgreep.

Deze beveiliging is zeker nodig om verbranding van handen te voorkomen. Natuurlijk dient de gebruiker er ook zorgzaam mee om te gaan en geen onnodige handelingen te verrichten zoals met je handen voelen of het water echt wel heet is. Neem van mij aan dat het water zeker 99 graden is.

In het kader van de veiligheid is er ook nagedacht over de waterstraal. Deze komt zonder spetters uit de uitloop waardoor ook hier het risico van verbranding is beperkt.

Ook wordt de uitloop en het kraanhuis nooit te heet door de toegepaste Grohe CoolTouch technologie. Zo loop je ook geen gevaar om je handen aan de uitloop en kraanhuis te branden.

De Grohe Red kraan zal zeker in onze Cuisine een toevoeging zijn.

Denk daarbij aan de energie besparing maar zeker ook het gemak als je pasta gaat koken, tomaten wilt ontvellen, groente wil blancheren of koken maar ook als er een pan of schaal even in de week moet worden gezet.

Wij zullen ongetwijfeld van deze Grohe Red in onze Cuisine nog veel plezier gaan beleven.

Wij zijn Grohe Nederland dan ook zeer dankbaar dat zij ons de mogelijkheid hebben gegeven de Grohe Red kraan aan onze CCN beschikbaar te stellen.

Grohe heeft gemeend, om een dergelijke Grohe Red waterkraan tegen sterk gereduceerde aankoopkosten aan de leden van de CCN afdeling West Brabant aan te bieden.

Een overzicht van de verschillende modellen en uitvoering vindt u in de folders en bestellijsten.

Wij vertrouwen erop dat door het gebruik van de Grohe Red op de Cuisine u thuis ook een dergelijke

waterkraan wenst te gebruiken.

Heeft u nog vragen en / of opmerkingen dan vernemen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groeten,

 

Leo Mol

Voorzitter