Nieuws van de bestuurstafel

Nieuwe verlichting

Momenteel zijn we bezig met enkele vrijwilligers om alle lampen in de cuisine te vervangen door dimbare LED-lampen. Het restaurant is al klaar, de bar bijna, binnenkort de hal en garderobe en daarna komen de tl buizen in de keuken en de rest van het pand aan de beurt. Belangrijk voor het milieu maar nog belangrijker voor de stroomrekening. Dit is een geringe investering die jaarlijks voordeel op de rekening oplevert, daar kunnen we leukere dingen mee doen.

Nieuw plafond

Jullie hebben waarschijnlijk al gezien dat het plafond in het restaurant is vernieuwd. Gelukkig heeft de verzekering een deel van de kosten betaald omdat we waterschade hadden geleden.

Nieuwe apparatuur

Het bestuur heeft bij 3 bedrijven een offerte opgevraagd om vooral het middendeel van de keuken te vernieuwen. Er komen nieuwe ovens, meer gaspitten en meer werkruimte. Zodra is besloten welk bedrijf het gaat uitvoeren zal het bestuur de tekeningen presenteren.

Helaas moeten we op gas blijven koken. Inductie zou mooier zijn maar dat wordt onbetaalbaar omdat er niet genoeg stroom binnenkomt in de cuisine en omdat de kookplaten zelf enorm duur zijn.