Maandmenu’s

  • Oester met kaas, spinazie en garnalen
  • Pastinaak-wortelpuree met gebakken scampi’s
  • Gepocheerde tongfilet met tartaar van Hollandse garnaaltjes en venkel
  • Lauriersoep met hertenvleesballetjes en noedels
  • Hertenmedaillon met 3 soorten puree en veenbessensaus
  • Lopend taartje met gepocheerde peer en

    karamel-roomijs

Menu November 2020

Maandmenu Oktober 2020

  • Mousse van kwartel op een compote van tutti frutti
  • Soepje met zuurkool, knolselderie, kerrie en Hollandse garnaaltjes
  • Vitello tonnato ‘met een twist’
  • Wildzwijn filet met rode wijn-sjalottensaus en pastinaakpuree
  • Chocolademarquise met crème Anglaise, rode sinaasappelsorbet en amandeltuille

Oktober 2020

  • Panna-cotta van komkommer
  • Taartje van zalm, krab en garnaaltjes
  • Coquilles met gerookte paling crème
  • Gegrilde pompoen, buretta en zwarte knoflook
  • Mini “Beef Wellington” met zoete aardappel crème
  • Aardbeien-crumble, papaja-culi en vanille-roomijs

Maart 2020

Wijnmenu Maart 2020