Maandmenu’s

  • Eitje met bloemkool, hazelnoot en haringkuit
  • Gamba’s met druppels van snijboonsap, quinoa en kerrie
  • Cappuccino van bospaddenstoelen en grissini
  • Lolly van eendenlever en rode biet
  • Parelhoender-tranches met paddenstoelen en gevulde kool
  • Chocoladesoesjes, koffiespongecake en vanille/koffie crème

19-12_december

Menu Hawaïaans

  • Cocktail “Mai Tai”
  • Bouillon van chili-kip met Longkou vermicelli (So-oen)
  • Zalmtorentje Hawaï “Tiki-style”
  • Litchi – gember sorbet
  • Kalfsoester op een warme uienmarmelade
  • Karamel “Miranda” met macadamianoten-roomijs

19_10_november

Menu Historique

  • Shii-take met kwarteleitje
  • Scampi met een Milanees risotto rijstballetje
  • Kalfszwezerik met champignons
  • Mort Subite Kriek Lambic sorbet
  • Gebraden hertenrug met een bramen-wildsaus
  • Taartje van Normandische brie met verborgen kruiden

Download hem hier

  • Creuze oesters op 3 manieren
  • Zeeuwse bouillabaisse
  • Kabeljauw op gemarineerde courgette met rode currysaus
  • Golden kiwi sorbet
  • Varkenswang, zoete aardappelpuree, eigen groentesaus en wilde roerbakspinazie
  • Griekse yoghurt met rozen-vinaigrette, roomijs, roombotercake, nootjes en vers rood fruit

19_09_september.pdf

  • Timbaal van Parmezaanse kaas met sla en groenten
  • Lentesoep met geroosterde Ricotta kaas en pesto
  • Rotolo di Ricotta met spinazie
  • Scoppino, limoen-sorbetijs met wodka en Prosecco
  • Runderlende met een rode wijsaus en artisjok
  • Pudding met aardbeiensauzen en een cannolo “a la Siciliana” gebakje

19_07_08_juliaugustus