Maandmenu’s

Menu Historique

  • Shii-take met kwarteleitje
  • Scampi met een Milanees risotto rijstballetje
  • Kalfszwezerik met champignons
  • Mort Subite Kriek Lambic sorbet
  • Gebraden hertenrug met een bramen-wildsaus
  • Taartje van Normandische brie met verborgen kruiden

Download hem hier

  • Creuze oesters op 3 manieren
  • Zeeuwse bouillabaisse
  • Kabeljauw op gemarineerde courgette met rode currysaus
  • Golden kiwi sorbet
  • Varkenswang, zoete aardappelpuree, eigen groentesaus en wilde roerbakspinazie
  • Griekse yoghurt met rozen-vinaigrette, roomijs, roombotercake, nootjes en vers rood fruit

19_09_september.pdf

  • Timbaal van Parmezaanse kaas met sla en groenten
  • Lentesoep met geroosterde Ricotta kaas en pesto
  • Rotolo di Ricotta met spinazie
  • Scoppino, limoen-sorbetijs met wodka en Prosecco
  • Runderlende met een rode wijsaus en artisjok
  • Pudding met aardbeiensauzen en een cannolo “a la Siciliana” gebakje

19_07_08_juliaugustus

  • Ceviche van zeebaars met venkelsalade en uit-sinaasappelgelei
  • Westlandse tomatensoep
  • Proeverij van onvergetelijke groenten
  • Gember-rabarber sorbet met kletskop
  • Lamsbout met rozemarijn, honing, Opperdoezer Ronde salade en gegrilde asperges
  • Zomertorentje met sinaasappel-roomijs

19_06_juni

  • Pasteitje met garnalen-knoflook ragout
  • Aspergesoep met shii-take
  • Tarbot, gepocheerd in kardemommelk met Hollandaisesaus
  • Asperge sorbet
  • Runderhaas met aardappel-wafel en eendenlever
  • Asperge panna cotta, framboos, rabarber en witte chocolade

19_05_Mei