Maandmenu’s

  • Panna-cotta van komkommer
  • Taartje van zalm, krab en garnaaltjes
  • Coquilles met gerookte paling crème
  • Gegrilde pompoen, buretta en zwarte knoflook
  • Mini “Beef Wellington” met zoete aardappel crème
  • Aardbeien-crumble, papaja-culi en vanille-roomijs

Maart 2020

Wijnmenu Maart 2020

  • Gestoomde vis in bananenblad vismandje
  • Thaise currysoep met vis en schaaldier
  • Dumpling met soja- en gembersaus
  • Mango-chili sorbet
  • Thais varkenshaasje met Thaise béarnaisesaus
  • Kokos-roomijs uit Martinique

Februari 2020

  • Spaanse gamba in eigen saus
  • Mexicaanse tortilla soep
  • Aziatisch gewokte mosselen
  • Sorbet van Franse meloen met gemarineerde meloenballetjes
  • Entrecôte van rundvlees
  • Surinaams ananastaartje met twee soorten sorbetijs

Januari_2020

  • Eitje met bloemkool, hazelnoot en haringkuit
  • Gamba’s met druppels van snijboonsap, quinoa en kerrie
  • Cappuccino van bospaddenstoelen en grissini
  • Lolly van eendenlever en rode biet
  • Parelhoender-tranches met paddenstoelen en gevulde kool
  • Chocoladesoesjes, koffiespongecake en vanille/koffie crème

19-12_december