CCN Masterchef bokaal 2020

supported by Miele Culinairy Institute

DE landelijke wedstrijd voor de beste hobbykok-teams van Nederland!

Cuisine Culinaire Nederland (CCN) organiseert dit jaar een kookwedstrijd voor teams in het Miele Experience Center te Vianen. 

De kookwedstrijd van CCN is een uitgelezen gelegenheid voor driemans-kookteams om hun kunnen te tonen. Uitdagend, best moeilijk, culinair hoogstaand: dat zijn toch wel de sleutelwoorden die bij de wedstrijd horen.

Wie kunnen aan deze wedstrijd deelnemen? Leden van aangesloten afdelingen van Cuisine Culinaire Nederland. Vanwege de Coronabeperkingen kunnen de afdelingen slechts één team* inschrijven voor de twee voorrondes die op zaterdag 3 oktober 2020 en zaterdag 7 november 2020 worden gehouden. De finale is op zondag 29 november 2020. 

Programma Teams bereiden drie gerechten bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, voor zeven personen. Hiervoor krijgt elk team vier uur. 

De jury bestaat uit drie leden en een publieksjury Voorzitter van de jury is niemand minder dan Meesterkok André van Doorn (Bocuse D’or). De twee andere juryleden zijn: culinair journalist – Joël Broekaert (NRC) en een Maître van CCN. De acht teams die in de finale uitkomen mogen bovendien maximaal vier supporters meebrengen die onderdeel van de publieksjury zullen zijn. 

Deelnamekosten De inschrijvingskosten bedragen €150,00 per team. 

Inschrijven kan tot 25 juli 2020 bij CCN: ccnbokaal2020@cuisine-culinaire.nl