COVID-19 Update

Onze overheid heeft besloten tot een zgn. ‘intelligente lockdown’, waarvoor veel positieve en begripvolle reacties. De maatregelen zijn vergaand. Het bestuur hoopt dat u in goede gezondheid verkeert en dat u erin slaagt om het gedwongen binnen blijven zo aangenaam mogelijk te maken. 

Het is vanaf 13 maart dat besloten is alle CCN-activiteiten te staken. Kooksessies, werkgroep-bijeenkomsten, chefs- en ledenvergadering: het mag voorlopig niet. De wereld is in de ban van het coronavirus. De crisis heeft veel gevolgen voor iedereen. Uw CCN-vereniging kan thans niet bieden wat u verwacht. Het bestuur zoekt naar een aanvaardbare en passende oplossing. Wij vragen u om mee te denken. Daarom schroom niet uw ideeën met ons te delen.

We komen nu in een fase voor een ‘slimme exit-strategie’. Voor CCN is hierbij o.a. van belang òf de RIVM 1½ meter norm van kracht blijft. Het bestuur is bezig te onderzoeken wat hiervoor de mogelijkheden zijn. In het restaurant is deze norm relatief eenvoudig te realiseren. Maar voor de keuken is dat een uitdaging. Ook hiervoor vraagt het bestuur de leden mee te denken en mogelijke oplossingen aan te dragen.

Wie weet brengt het coronavirus ons terug bij de kern van het leven: er zijn voor elkaar. Het bestuur ziet uw reactie naar
opmerkingen@ccnafd-westbrabant.nl met verhoogde belangstelling tegemoet. Laten we hopen dat we snel weer naar de Cuisine kunnen, tot die tijd wensen wij u en uw geliefden alle goeds toe.

Het bestuur